top of page

Cursurile noastre IATF 16949


sisteme de management al calității în industria auto

IATF 16949 este, fără îndoială, standardul acceptat la nivel mondial pentru sistemele de management al calității în industria auto. Dincolo de cerințele ISO 9001:2015 neutre din punct de vedere al sectorului pentru sistemele de management al calității, IATF 16949 definește cerințele specifice auto din sectorul nostru. Certificarea IATF 16949 este o condiție prealabilă fundamentală pentru a fi inclusă în lanțul de aprovizionare al industriei auto. În formarea pe care o oferim, învățăm publicului țintă relevant cunoștințele necesare practicării. La promovarea examenelor noastre specifice VDA, competența este confirmată de un organism neutru.


Rețineți că, începând cu octombrie 2021, VDA nu va mai emite carduri de auditor fizic. Certificatul dvs. va servi drept dovadă.


 



 

Asigurați-vă că îndepliniți cerințele de recalificare înainte de expirarea calificării de auditor.



 

Oferim, de asemenea, următoarele cursuri pentru cei care vor fi implicați în certificarea IATF, dar care nu necesită calificarea de audit:

 

Luați legătura cu noi sau accesați linkurile cursurilor incluse în acest articol pentru a vedea datele și locațiile cursurilor și examenelor viitoare și rezervați online.


 

Cursul nostru IATF 16949

4 views0 comments
bottom of page