top of page

Ce este VDA 2 și cum puteți reduce eforturile de testare cu acesta?

VDA Volumul 2 „Asigurarea calității pentru consumabile” descrie cerințele de bază pentru eșantionarea depunerii pieselor de serie pentru piesele de serie auto. Ca parte integrantă a planificării calității, standardul reglementează transmiterea corectă a tuturor documentelor și pieselor relevante către client. Acest lucru asigură că așteptările clientului sunt înțelese și implementate de către furnizor, astfel încât produsul să poată fi fabricat la satisfacția maximă a clienților.


În acest webinar gratuit de o oră din 20 septembrie 2023, am atins subiectul care este o cerință specifică clientului pentru mai mulți OEM (inclusiv Volkswagen).


Webinarul a fost găzduit de directorul nostru de învățare și marketing digital Tarryn Jordaan, iar prezentatorul principal a fost expertul nostru sincer în subiect, Hans Trunkenpolz (Fondator ENCONA și Președinte al Consiliului), care este certificat IATF 16949 auditor VDA 6.3 și are peste 2.600 de zile de experiență de audit pe tot globul.


Înregistrarea este disponibilă pentru vizionare, sau găsiți-l pe podcastul nostru. Simțiți-vă liber să distribuiți și puteți descărca diapozitivele folosite mai jos:

20230920 VDA 2 Webinar
.pdf
Download PDF • 694KB

Ce este VDA 2 și cum puteți reduce eforturile de testare cu acesta?



2 views0 comments
bottom of page